Gezichtsbehandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het terugbrengen van jouw natural glow! Wij hebben een passende gezichtsbehandeling voor iedereen. Boek een peeling of massage als losse behandeling of als kuur. Ook voor microneedling kun je bij ons terecht. Heb je last van een huidprobleem? Vraag dan naar de juiste huidbehandeling op maat en verdere mogelijkheden bij we love to shape.

GEZICHTSBEHANDELING

Kom even helemaal tot rust met de heerlijke gezichtsbehandelingen. Je krijgt een huidadvies op maat en daar worden de producten op afgestemd.
Naast het huidadvies worden de wenkbrauwen in model gebracht en de onzuiverheden verwijderd. De behandeling wordt altijd afgesloten met een massage.

MICRONEEDLING

Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen kleine micro beschadigingen in de huid gemaakt worden. Deze beschadigingen worden door onze huid gedicht met collageen. Collageen is een eiwit wat van nature in onze huid voorkomt. Het zorgt ervoor dat onze huid mooi stevig en glad is. Naarmate we ouder worden, wordt de aanmaak van collageen in ons lichaam steeds minder. Onze huid wordt slapper en we krijgen rimpeltjes.

Met een microneedling behandeling gaan we de huid aanzetten tot het aanmaken van collageen. Vervolgens wordt de huid weer steviger en worden rimpeltjes opgevuld. Dit collageen blijft voor ongeveer 2 jaar in onze huid aanwezig. Het zal na deze 2 jaar door het natuurlijk proces weer worden afgebroken. Daarom is het belangrijk om deze behandeling na een kuur zeker 3 a 4 x per jaar te herhalen om de aanmaak van collageen op peil te houden.

MICRODERMABRASIE

Vertoont je huid kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken, vergrote poriën of andere beschadigingen en onzuiverheden? Dan is deze behandeling een uitstekende oplossing.

Een Microdermabrasie behandeling verwijdert een dun laagje van de opperhuid. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en kan de huid zich vernieuwen en verjongen. Een Microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om je huid structureel te verbeteren.

Na een Microdermabrasie behandeling (of kuur) ziet de huid er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

KRUIDENPEELING

De ADO-kruidenpeeling is een plantaardige dieptepeeling afkomstig uit de Zwarte Zee, die bestaat uit een mengsel van geselecteerde kruiden, zeeplanten en zeespons. Een zure lotion met plantenextracten en een verkoelend en zuurstofrijk masker.

Het inmasseren van de kruiden stimuleert de doorbloeding van de huid, zodat de huid stofwisseling toeneemt. Tevens worden er sneller nieuwe cellen gevormd en heeft het een positieve invloed op de productie van collageen en elastine.

Verder zorgt de kruidenpeeling voor een afvlakking van de huidrimpels en een verbetering van de huid kwaliteit, zowel m.b.t. de kleur als tot de huidtekening. Het reinigt de huid diep van overtollige talg productie en dode huidcellen.

Bovenstaande leidt er uiteindelijk toe dat de huid gladder, frisser, elastischer wordt en een satijnachtige zachtheid en uitstraling krijgt.

BINDWEEFSELMASSAGE VAN HET GEZICHT

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Menu