Lashes

Ga je normaal gesproken elke ochtend met een wimperkruller aan de gang? Boek dan nu een lash lift behandeling voor een nog mooiere krul in jouw wimpers. Kies voor wimperverf voor nog sprekendere ogen.

lash lift

Met onze lash lift behandeling heb je geen wimper kruller meer nodig! De lash lift is een semi-permanente behandeling waarmee je een langdurige krul op je eigen wimpers creëert. Een lash lift zorgt ervoor dat je wimpers meer volume krijgen en dat ze omhoog komen waardoor je een meer open blik krijgt. Met de lash lift krijgen je wimpers meer volume dan dat je met mascara kunt bewerkstelligen. Ook belangrijk: de lash lift is een stuk minder schadelijk voor je wimpers ten opzichte van het gebruik van een wimper kruller!

wimpers verven

Naast een lash lift kun je bij ons in de salon ook je wimpers laten verven. Hierdoor worden ze nét even wat donkerder. Dit kan hét verschil maken, zodat je ogen meer spreken. Ook heel handig als je in de ochtend weinig tijd hebt voor je make-up of als je gevoelige ogen hebt die veel tranen.

Menu