Lichaamsbehandelingen

De lichaamsbehandelingen mogen niet ontbreken in het dagelijks leven. Van hotstone met warme bassalt stenen tot de klassieke ontspanningsmassage. Beide massages zorgen voor een ultieme ontspanning en balans in het leven.

hotstone massage

Hotstone massage is een geweldig intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je (meestal de dag erna) veel energie. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting.

Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 55˚C. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectiever maakt. De hotstone massage helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

Tenslotte is de hotstone massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen.

Een hotstone massage kan helpen bij: spanningen, stress, spier- en spijsverteringsproblemen en slechte doorbloeding.

klassieke ontspanningsmassage

Klassieke ontspanningsmassage heeft effect op je lichaam en geest. Je komt even los van de dagelijkse drukte of stress.

De ontspanningsmassage bestaat uit een aangename massage met een aantal specifieke grepen en handelingen. Ik kan daarmee ook inspelen op eventuele wensen en klachten die je hebt.

Verschillende technieken zul je ervaren als een voortdurend wisselend verschil in bewegingen, tempo en druk. Na deze massage is je ademhaling dieper, zijn je spieren en pezen soepeler en is je lichaam beter doorbloed. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt rust in je hoofd. Door de aanmaak van oxytocine in de hersenen voel je je écht beter.

Menu