Manicure

Of je nu juist houdt van een natural BIAB of eye-catching gellac nail art, onze nail artists bieden diverse manicure behandelingen aan en helpen je graag aan sterke, gezonde en bovenal mooie nieuwe nagels. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de verzorging van jouw nagelriemen!

Hardgel/BIAB

Bij deze behandeling wordt een basis manicure uitgevoerd. Afhankelijk van de nagels wordt er een hardgel of BIAB (flexibele gel) geadviseerd. De nagels worden vervolgens verstevigd met een nude tint. De gel wordt aangebracht op de natuurlijke nagel zonder verlenging. Keuze uit meer dan 35 nude tinten.

Hardgel/BIAB + gelpolish

Bij deze behandeling wordt er over de de hardgel of BIAB één kleur gelpolish gelakt. De gel wordt aangebracht op de natuurlijke nagel zonder verlenging. Hierbij heb je de stevigheid van een gel en een keuze uit meer dan 100 kleuren gelpolish. Denk aan rood/glitters/blauw/knalroze.

Hardgel/BIAB | inclusief Russian manicure

Bij deze behandeling worden de nagelriemen zorgvuldig behandeld en schoongemaakt. Dit gebeurt deels elektrisch en deels manueel. Afhankelijk van de nagels wordt er een hardgel of BIAB (flexibele gel) geadviseerd. De nagels worden vervolgens verstevigd met een nude tint. De gel wordt aangebracht op de natuurlijke nagel zonder verlenging. Keuze uit meer dan 35 nude tinten.

Hardgel/BIAB+ gelpolish | inclusief Russian manicure

Bij deze behandeling worden de nagelriemen zorgvuldig behandeld en schoongemaakt. Dit gebeurt deels elektrisch en deels manueel. Over de hardgel of BIAB wordt één kleur gelpolish gelakt. Hierbij heb je stevigheid van een gel en een keuze uit meer dan 100 kleuren gelpolish. Denk aan rood/glitters/blauw/knalroze.

Product verwijderen geplaatst door Yvette

Hierbij wordt het product wat door medewerker Yvette is aangebracht verwijderd.

Gelpolish

Bij deze behandeling wordt er geen extra versteviging op de nagels geplaatst. Hierdoor raden we deze behandeling alleen aan voor klanten die van nature sterke nagels hebben. Afhankelijk van je dagelijkse handelingen zal de gelpolish ongeveer 2 tot 3 weken blijven zitten.

Bij deze behandeling wordt er een basis manicure uitgevoerd. Er wordt een basecoat aangebracht gevolgd door de gewenste kleur gelpolish en topcoat.

Russian manicure

Bij deze behandeling worden de nagelriemen zorgvuldig behandeld en schoongemaakt. De nagelriemen worden verwijderd en de huid wordt gepolijst. De nagels worden in vorm gevijld. Afsluitend met een verzorgende creme. De behandeling is deels elektrisch en deels manueel

belangrijke informatie voor Nieuwe klanten

Houdt er rekening mee dat wij geen producten zoals Acryl/solar verwijderen. Indien je product op hebt van een andere salon zoals gelpolish/BIAB en graag een afspraak bij ons wilt maken, laat ons dit van tevoren weten. Zodat we dit in overleg kunnen doen.

Er wordt een meerprijs van €10,- gerekend voor het verwijderen van product van een andere salon (I.c.m. een gelpolish of biab behandeling).
LET OP: Wanneer dit niet is overlegd kunnen wij de afspraak annuleren en wordt de volledige behandeling in rekening gebracht.

 

Menu