Striae

Ben je jouw zichtbare striae helemaal zat? Wij kunnen je hierbij helpen zodat je jouw zelfvertrouwen weer terugkrijgt! Door middel van het inbrengen van een serum maken we de huid egaler en middels kleine huidkleurige tatoeages verminderen we de zichtbaarheid van de striae.

MCA INKLESS Needling

Met MCA inkless needling zorgen we er eerst voor dat de striae wordt verminderd alvorens we het kleurverschil aanpakken. Deze behandeling is een minimaal invasieve procedure waarbij we hele fijne naaldjes gebruiken. Met deze naaldjes maken we micro gelijkmatige openingen in de huid en brengen we een serum in. Hiermee wordt het natuurlijke helingsproces geactiveerd en wordt onder andere extra collageen aangemaakt.

Door het creëren van gecontroleerde schade wordt het gezonde omliggende weefsel namelijk gedwongen om meer collageen aan te maken. Daarnaast zorgen de microkanaaltjes in de huid ervoor dat er 80% meer productopname plaatsvindt in de huid zodat de werking van het ingebrachte serum toeneemt. Uiteindelijk zorgt dit proces voor een vermindering van de zichtbaarheid van onregelmatigheden zoals striae als gevolg van bijvoorbeeld een zwangerschap.

SKINTONE TATTOOING

Met de Skintone Tattooing behandeling camoufleren we jouw striae door middel van kleine huidkleurige tatoeages. Hiermee gaat de striae op in jouw natuurlijke huidskleur waardoor de striae minder zichtbaar wordt.

COMBINATIE VAN BEHANDELINGEN

Begin 2023 is Tishania (eigenaresse van We Love to Shape) naar Londen afgereisd om deze behandelingen te leren van één van de eerste huidbehandelaars ter wereld die deze behandeling uitvoert. Met een combinatie van beide behandelingen zorgen wij er eerst voor dat de striae wordt verminderd, alvorens we het kleurverschil aanpakken. Hoe veel behandelingen jij nodig hebt voor het beste resultaat bespreken we graag in een persoonlijk consult.

Aangezien wij nog geen resultaat foto’s hebben ontvangen van onze klanten (het eindresultaat wordt namelijk zichtbaar 6 weken na de behandeling) delen wij resultaat foto’s die zijn gemaakt door Ink Illusion, het instituut waar Tishania de opleiding heeft gevolgd. Zo krijg je een goed beeld van het verschil dat wij kunnen maken middels deze behandeling.

geschatte tarieven

De exacte prijs voor deze behandelingen hangt van veel verschillende factoren af, die per persoon verschillend kunnen zijn. Daarom hebben wij een tariefkaart gemaakt met onze geschatte tarieven. In een persoonlijk consult kunnen wij een definitieve prijsopgaaf bespreken.

Klik hier voor de geschatte tarieven.

GRATIS ONLINE CHECK

Ben je benieuwd of jouw “huidproblemen” geschikt zijn voor deze nieuwe behandeling? Doe dan direct een gratis online check via onderstaande link!

Klik hier voor de gratis online check.

Menu