Wenkbrauwen

Ben je op zoek naar natuurlijk ogende, strakke wenkbrauwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kies voor een henna of verf behandeling. Of ga voor een PMU behandeling voor een extra langdurig resultaat.

WAXEN

Wil jij wenkbrauwen die perfect bij jouw gezicht passen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De perfecte vorm voor jouw wenkbrauwen bepalen we namelijk door een speciale techniek: brow mapping. De haartjes die buiten deze vorm vallen waxen we weg. Voor de finishing touch epileren we jouw wenkbrauwen zo strak mogelijk! Wij helpen je ook graag met het waxen van jouw neus of bovenlip haartjes.

WENKBRAUWEN VERVEN

Wil je graag strakke en intenser ogende wenkbrauwen, maar met een natuurlijke look? Kies dan voor shapen & verven. Door het gebruik van verf op jouw wenkbrauwhaartjes kunnen we de intensiteit van de gewenste kleur geleidelijk aan opbouwen. Hoe langer we de verf laten zitten hoe donkerder en intenser de kleur wordt. Uiteraard hebben wij verf beschikbaar in een verschillende teint zodat we samen kunnen bepalen welke kleur het beste bij jou staat.

HENNA WENKBRAUWEN

Door gebruik te maken van henna in plaats van verf kunnen we niet enkel de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid eronder en eromheen kleuren. Hierdoor kunnen we jouw wenkbrauwen nog intenser kleuren. Uiteraard geven we ook altijd bij henna brows een passend kleuradvies alvorens de behandeling uit te voeren.

BROWLAMINATION

De browlamination behandeling staat ook wel bekend als een browlift of als de fluffy brows behandeling. Met deze wenkbrauw behandeling creëren we volle en strakke wenkbrauwen, volledig met je eigen wenkbrauwhaartjes! Heb je eigenwijze wenkbrauwen die in verschillende richtingen groeien? Of wil je graag vollere wenkbrauwen zonder het gebruik van make-up? Dan is deze behandeling wat jij nodig hebt.

Tijdens de behandeling plaatsen we jouw wenkbrauwhaartjes allemaal de juiste richting op, waardoor je wenkbrauwen meer volume hebben en daardoor breder ogen. Ook worden je wenkbrauwen geshaped en geverfd voor het perfecte resultaat. We zetten deze nieuwe vorm vast met speciale lotions. Door deze behandeling kun je genieten van volle brows zonder veel onderhoud. De behandeling is geschikt voor bijna iedereen en het resultaat is tot 8 weken zichtbaar.

PMU POWDERBROWS

Permanente make-up is de oplossing voor alle brow issues. Sta iedere ochtend op met perfecte wenkbrauwen. Vul kale plekjes op, geef de wenkbrauwen meer definitie of corrigeer asymmetrische wenkbrauwen. De wenkbrauwen kunnen voller, breder, langer of strakker gemaakt worden. Alles is mogelijk met als uitgangspunt een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw. Wij adviseren altijd om een nabehandeling na 6 weken in te plannen.

PMU TOUCH-UP

Uiteraard ben je ook bij ons welkom voor een touch-up van je PMU. Wij hanteren diverse nabehandelingstijden met bijbehorende prijzen.

pmu vorm / kleurcorrectie (niet ons werk)

Heb je jouw PMU ergens anders laten zetten en ben je niet blij met de vorm en / of kleur van je wenkbrauwen? Wij ontvangen graag eerst foto’s van jouw wenkbrauwen voordat we deze behandeling met je inplannen. Dit om zo goed mogelijk te kunnen beoordelen of wij jouw wenkbrauwen kunnen behandelen met onze techniek voor een mooi resultaat.

Menu