Gratis online check voor litteken en striae behandelingen

We bieden een gratis online check aan voor het behandelen van littekens en striae met een medische tatoeage, ofwel de welbekende Brazilian Stretchmark & Scar Camouflage Treatments. Wil je weten welke behandeling het best past bij jouw wensen en wat het kostenplaatje hiervan is? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Wil je liever een consult via een video call? Dat kan ook! Je kunt een telefonisch consult direct inplannen op een moment dat jou uitkomt via ons boekingssysteem, klik hier. De kosten voor dit consult bedragen €25.

Heb je liever dat we een consult inplannen bij ons in de salon? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt een persoonlijk 1 op 1 consult direct inplannen op een moment dat jou uitkomt via ons boekingssysteem, klik hier. De kosten voor dit consult bedragen €50.

Online check

Naam(Vereist)
Bijvoorbeeld je armen, buik of benen
Selecteer waar jij mee geholpen wilt worden(Vereist)
Bekijk onze geschatte tarieven via de link onder deze sectie(Vereist)
Bekijk onze starttarieven per behandeling en selecteer welke voor jou van toepassing is(Vereist)
Wil je meerdere gebieden laten behandelen of verschillende type behandelingen laten uitvoeren?(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    We gebruiken jouw foto's om een goede inschatting te kunnen maken van de benodigde behandeling. We zullen uiteraard discreet met jouw foto's omgaan en deze nooit zonder jouw toestemming delen met derden.
    Hoe ben je bij We Love to Shape terecht gekomen?
    Menu