Zo bepalen wij de perfecte wenkbrauw vorm voor jouw gezicht

Iedereen is op zoek naar perfecte wenkbrauwen. Maar de perfecte wenkbrauw is voor iedereen anders. Qua kleur, dikte en vorm. Wat perfecte wenkbrauwen wel gemeen hebben met elkaar? Gelijkheid!

Wil jij wenkbrauwen die perfect bij jouw gezicht passen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Om ervoor te zorgen dat beide wenkbrauwen zo gelijk mogelijk aan elkaar zijn maken we gebruik van een speciale techniek: browmapping.

Met deze nauwkeurige meettechniek kijken we goed naar de vorm van jouw gelaat en bepalen we het hoogste punt van jouw wenkbrauwen. Door middel van browmapping kunnen we ook goed zien waar jouw wenkbrauwen eindigen. Hierdoor kunnen we dus heel secuur het perfecte begin- en eindpunt van jouw wenkbrauwen ontdekken.

Met browmapping gebruiken we een gekleurd touwtje zodat we precies zien waar we de lijnen hebben geplaatst. De haartjes die buiten deze vorm vallen waxen we weg. Het epileren van slechts één haartje extra kan al zo veel verschil maken! Voor de finishing touch epileren we jouw wenkbrauwen zo strak mogelijk.

PS. op de middelbare school vond ik wiskunde maar niks. Laat staan hoeken uittekenen en berekeningen maken… Ik denk dat de lesboeken gewoon wat meer praktijkvoorbeelden uit de wereld van brows hadden moeten gebruiken, dan was het helemaal goed gekomen!

Liefs,

Tishania

Menu