Al drie jaar We Love to Shape

We Love to Shape is nieuw in Naarden-Vesting, maar niet nieuw in business. Het is namelijk inmiddels alweer drie jaar geleden dat ik mijn handtekening zette onder het contract van mijn eerste salonruimte in Almere! Ik weet nog goed hoe de zenuwen op deze dag door m’n lijf raasde. Het was een droom die uitkwam en vooral eentje waarvan ik niet had verwacht dat ik die stap zou durven zetten.

Het mooi maken van wenkbrauwen met verf, henna en PMU was en is nog steeds mijn passie, maar toen ik net begon met de salon combineerde ik alle Brow Treatments met mijn baan als KLM stewardess. Het mega drukke (en onregelmatige) schema van toen was alles behalve makkelijk, maar ik creëerde op deze manier wel de ruimte om verder te bouwen aan mijn droom. Ik had enerzijds stabiliteit van een vast maandelijks inkomen en anderzijds de creativiteit in het uitoefenen van mijn passie.

Na ruim een jaar jongleren met mijn agenda’s besloot ik dat ik pas écht kon groeien als ik focus had. Ik wilde me volledig richten op de salon en dus stopte ik met werken als stewardess. De beste beslissing ooit! Door gefocust aan de slag te gaan met de salon groeide mijn klantenbestand, deed ik meer trainingen dan ooit om nóg beter te worden in mijn werk en dat alles zonder dat het voelde als werken.

Nu we verhuisd zijn naar een grotere salon in Naarden-Vesting en ook ons team en het aantal behandelingen dat we aanbieden is gegroeid, gaan we voor nog meer blije klanten.

Via deze weg wil ik alle vaste klanten bedanken voor het vertrouwen en voor alle lieve berichtjes en reviews die we dagelijks mogen ontvangen.

Liefs,

Tishania

Menu