Waarom een Henna Brow Treatment iets voor jou is

Houd je van intenser ogende en strakke wenkbrauwen? Dan is de Henna Brow Treatment echt iets voor jou! Ook als je twijfelt of je een PMU behandeling wilt boeken dan kun je Henna Brows overwegen.

Het laten zetten van PMU kan natuurlijk best spannend zijn! Met de Henna Brow behandeling kunnen we de vorm van jouw wenkbrauwen strak maken en donkerder kleuren. Hiermee kunnen we jou een goed idee geven hoe PMU er op jouw wenkbrauwen uit komt te zien. Henna Brows geven namelijk het idee van Powder Brows.

Voorafgaand aan de eerste kleuring van de wenkbrauwen nemen we samen jouw wensen door. Draag je normaal gesproken make-up in je wenkbrauwen? Dan kunnen we de kleur van je make-up aanhouden voor de henna die we kiezen. ⁠Als ik jouw wenkbrauwen vervolgens schoonmaak en jouw natuurlijke kleur zie neem ik deze ook mee in de kleur keuze. ⁠Gebruik je geen wenkbrauw make-up? Dan kijk ik naar de kleur van je wenkbrauw haartjes om op basis van jouw eigen kleur een henna kleur uit te kiezen die natuurlijk staat. ⁠Je bent altijd welkom voor een gratis kleuradvies!

Wij maken gebruik van Supercilium Brow Henna wat voor 88% bestaat uit natuurlijke henna. Deze henna is ook nog eens vegan! Supercilium Brow Henna is gemaakt van de beste geselecteerde henna uit India waarmee het 5 tot 20 minuten duurt om te ontwikkelen. Deze henna kleurt de huid tot wel 14 dagen en de haren tot wel 6 weken.

Benieuwd hoe onze Henna Brow Treatment eruit ziet? Hierbij ons stappenplan:

STAP 1: Schoonmaken van de wenkbrauwen om eventuele make-up resten te verwijderen, maar hiermee ontvetten we ook de huid.
STAP 2: De henna in de juiste kleur mengen.
STAP 3: Browmapping om de perfecte vorm van de brows uit te meten.
STAP 4: Shapen van de brows door middel van het knippen van de langere haartjes die buiten de gewenste vorm vallen.
STAP 5: Het aanbrengen van de henna.
STAP 6: De kleine haartjes die nu nog “over blijven” verwijderen we middels een hele fijne wax die zelfs de kortste haartjes verwijderd!
STAP 7: De vorm van de brows perfectioneren door de laatste haartjes die buiten de vorm vallen te epileren.

Dus ben je op zoek naar gekleurde wenkbrauwen met een langhoudend effect? Maak dan nu nog een Henna Brow Treatment afspraak!

Liefs,

Tishania

Menu